Flexibel een exclusief voertuig huren?

Short lease

ZAKELIJK SHORTLEASE

Startend ondernemer of gevestigd bedrijf? Bij ons leased u uw zakelijk vervoer zonder jaarcijfers en langdurige contracten. Flexibele kilometers en de scherpste prijzen zit in ons standaardpakket.

Verhuur

LANGETERMIJN VERHUUR

Prive eenvoudig en snel een auto uit het topsegment huren? Wij verhuren uw droomauto voor langere tijd tegen uiterst concurrerende prijzen en zonder lastige vragen.

SPECIALS

Genoeg van het standaard huuraanbod? Hier huurt u voor langere tijd bijvoorbeeld een Mercedes AMG, Audi S of Volkswagen R. Zonder lastige vragen en direct uit voorraad.

FLEXIBEL CONTRACT

Onze contracten varieren van 3 tot 14 maanden

GEEN AANBETALING

Een aanbetaling is niet nodig, een kleine borg volstaat.

ALL IN PRIJZEN

Wij nemen alle kosten voor u uit handen, u betaald alleen de brandstof!

VOOR IEDEREEN

Geen financiering dus geen inkomensgegevens benodigd!

Snel en eenvoudig een exclusieve auto rijden

De topklasse van Holland Shortlease
De hoge aanschafprijs en bijbehorende afschrijving zijn de vaak gehoorde redenen om niet in een auto uit het topsegment te stappen. Bij Holland Shortlease maken we het u een stuk gemakkelijker om toch in een krachtige sportwagen of een sportieve SUV te rijden. U hoeft uw kapitaal niet aan te spreken en rekening houden met de forse waardevermindering van de auto behoort tot het verleden. U rijdt dus zorgeloos in een exclusieve auto voor een uiterst scherp maandtarief en betaalt daarnaast alleen de brandstof.

ZOEK IN ONZE VOORRAAD

Nieuwe voorraad

Onze recent toegevoegde auto's

Back to top