Over ons

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Een uitgebreid aanbod.
Onze shortlease-aanbiedingen erg aantrekkelijk. Wij stellen scherp geprijsde contracten op met looptijden van 3 tot 14 maanden. U rijdt dus gegarandeerd in de nieuwste modellen van topklasse-automobielen die standaard voorzien zijn van de meest complete optiepakketten. Onze collectie bestaat uit wagens als de nieuwe Mercedes S500 Coupé, de Maserati Ghibli en het laatste model van de Audi Q7. Maar ook luxe uitgevoerde versies van de Volkswagen Golf GTD, de Mercedes A-klasse en de Volkswagen Passat vindt u in ons bestand. Ons aanbod van exclusieve auto’s is altijd in beweging waardoor er steeds een wisselende keuze is. Van elke getoonde auto is een uitgebreide fotoreportage te zien en wordt het -bijzonder complete- uitrustingsniveau toegelicht. Op de pagina hollandshortlease.nl/aanbod komt u via de zoekverfijning al snel tot de gewenste keuze. Toch kan het voorkomen dat de auto van uw keuze op een zeker moment niet in ons aanbod voorkomt. U kunt dan contact opnemen met onze ervaren medewerkers die samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing, waardoor u ongetwijfeld toch snel uw geweldige rij-ervaring in een exclusieve wagen beleeft.

Een exclusieve auto zonder financiële drukte

Een ander voordeel van onze werkwijze is dat wij geen kredietcheck uitvoeren. Het huren van een auto of het opstellen van een contract voor shortlease is dus zeer eenvoudig te realiseren. U hoeft bij ons geen jaarcijfers te overleggen of inkomstenbronnen op te geven. Wel vragen wij voor elk contract een waarborg die ook via een geldige creditcard is te voldoen. Deze manier van werken geeft u volledige vrijheid om zonder al te veel financiële commotie een hagelnieuwe automobiel uit de topklasse aan te schaffen. Als u bijvoorbeeld voor een auto met een contract van 6 maanden kiest, dan kunt u na afloop van de periode de auto inleveren en het waarborgbedrag weer terug ontvangen. Maar voor een autoliefhebber is de geur van een nieuwe auto heel bijzonder en het simpel overstappen in een fris en nieuw model is op dit moment de beste keuze.

Exclusief, maar opvallend discreet

Het is vanzelfsprekend dat Holland Shortlease een discrete manier van werken heeft en dat onze medewerkers u op een zeer professionele manier zullen begeleiden. Daarnaast zijn alle door ons geleverde auto’s vrij van reclame-uitingen waarmee het voor de buitenwereld volstrekt onduidelijk is dat het een huurauto betreft. Veelal kunnen de wagens uit onze collectie binnen één of enkele werkdagen geleverd worden, zodat u al snel de weg op kunt.

Waarom hier je auto huren?

  • U betaald de brandstof, wij de rest
  • Exclusieve voorraad voertuigen
  • Geen kredietcheck
  • Binnen 1 of enkele dagen geleverd
  • Iedere 6 maanden een nieuwe auto uitkiezen
  • Zowel zakelijk als particulier
  • Geen lange looptijden

Address:

Holland Shortlease
Hoog Geldrop 26, Geldrop

Back to top